Home » Nieuws

Apeldoorn ruimt op!

Op 22 september is het Burendag! Een dag waarop mensen samenkomen en iets goeds doen voor elkaar en de buurt! Een mooie dag dus ook om zwerfafval op te ruimen. Samen met gemeenteraadsleden, enthousiaste  bewoners, verenigingen en dorps-en wijkraden komen we in actie door in heel Apeldoorn zwerfafval op te ruimen.

Wat gaan we doen?

We verspreiden ons op 22 september over verschillende locaties in Apeldoorn. Hierdoor hopen we nóg meer mensen te enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan een schoon Apeldoorn. Aan het einde van de dag (16.00 uur) komen we bij elkaar bij Werkgebouw Zuid, Aruba 4. Burgemeester John Berends is ook aanwezig om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Meedoen?

Doe je ook mee? Meld je aan via https://fd10.formdesk.com/apeldoorn/apeldoornruimtop!

Dit mag uiteraard ook samen met je buren, vereniging of familie! Je kunt in het formulier aangeven in welk gebied je wilt komen helpen en op welk tijdstip jou het beste uitkomt.
Meer informatie volgt nog. Vragen? Mail naar rein@apeldoorn.nl
Samen maken we heel Apeldoorn Rein!

Met vriendelijke groet,

Team Heel Apeldoorn is Rein

Oproep vrijwilligers.

In week 34 ( 20 t/m 25 augustus) organiseert de wijkraad samen met andere organisaties  spelmiddagen voor de jeugd. Hiervoor zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die ons hiermee willen helpen. Het gaat om 3 locaties in Zuid. Zuiderpark, Westenenkerpark en het speelveld achter het gebouw van wandelvereniging de Trekvogels aan de Adelaarslaan. Via info@wijkraadapeldoornzuid.nl kunt u meer informatie krijgen. U kunt ook op woensdag tussen 14.00 en 16.00 langskomen bij het Wijkmeldpunt 1e wormenseweg 460 Gebouw dok Zuid. Ook als u maar 1 dagdeel aanwezig kunt zijn kunt u reageren.

Wijkraad per golfkar door Zuid met wethouder.

Da’s nog eens nuttig en leuk! Met de kersverse wethouder Jeroen Joon reden we 4 juli per golfkar door Zuid. Extra onder de aandacht kwamen gebieden waar wat speelt. Zoals de Kayersbeek, die wordt verlegd. Natuurlijk langs Mudanthe, die uit de Finse school moet. Ook werd de Maasstraat met het parkeerprobleem bij Action aangestipt, net als de nodige opknapbeurt voor een gedeelte van de Staatsliedenbuurt.

De wijkraad werd tijdens de rit vertegenwoordigd door Hans Schoenmaker (chauffeur) secretaris Theo Huts en waarnemend voorzitter Alie Mulder (in het midden op foto 3). Verder reden mee Hariët Althof en Wim Mulder (achterin de kar) van de gemeente Apeldoorn. Iedereen genoot van de bijzondere rit. En het mooie weer.

Theo Huts, Hans schoenmaker, Alie Mulder, Jeroen Jool, Wim Mulder